Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

   Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар'єрності. Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.

Соціальні послуги на Гіді

   Отримання державних соціальних послуг має бути простим та зручним – особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» та постанови Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 № 115 Великоандрусівською сільською радою  за січень-липень 2021 року зареєстровано колективні договори, угоди та зміни

Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» та постанови Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 № 115 Великоандрусівською сільською радою  за січень-липень 2021 року зареєстровано колективні договори, угоди та зміни до них

Призначення пільг та житлових субсидій на придбання твердого палива і скрапленого газу

З 1 січня 2021 року для призначення пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу пільговикам потрібно звернутися до відділу соціального захисту населення, за зареєстрованим місцем проживання (або за фактичним місцем проживання, якщо особи перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (далі - Реєстр), за фактичним місцем проживання за рішенням комісій, утворених органами місцевого самоврядування, з відповідною заявою, до якої додається довідка про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.

ДО УВАГИ ОДЕРЖУВАЧІВ ПІЛЬГ!

           Мінсоцполітики інформує про переваги готівкової форми надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг передбачено законами України для окремих категорій громадян (особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій, учасники війни, «чорнобильці», ветерани військової служби, діти війни тощо). При цьому знижка плати за послуги встановлена на рівні від 25 % до 100 % залежно від категорії пільговика.