Служба психологічної та правової допомоги ветеранам АТО/ООС "Телефон довіри"

   У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологіний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин.    При Центрі діє служба психологічної та правової допомоги "Телефон довіри" для ветеранів АТО/ООС  та членів їх сімей. Мета діяльності служби - розширення доступу до кваліфікованих психологічних послуг і правової підтримки ветеранів та їх близьких передусім із сільської місцевості.    У прикріпленому файлі наведена інформація щодо діяльності Телефону довіри.

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

   Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко – уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.

Ключові аспекти реалізації програми "єПідтримка"

    Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку Дія, то зможете отримати 1000 грн від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення. Уряд ухвалив постанову щодо програми єПідтримка. Як вона працюватиме в Дії можна дізнатись за відповідним інтернет-посиланням.