Фото без опису

Ти молодий, активний та амбітний? В тебе багато цікавих ідей, ти готовий працювати для розвитку нашої громади? Подавай заявку на членство у молодіжній раді.

Установчі збори для формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Великоандрусівської сільської радии відбудуться 17 серпня 2023 року, про початок зборів буде повідомлено додатково.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України – жителі Великоандрусівської територоіальної громади віком від 14 до 35 років.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява за визначеною формою (завантажити)

До заяви додаються:

в разі висунення кандидата на членство в молодіжній раді інститутом громадянського суспільства (ГО, школа, установа і д.т.):

– рішення (витяг з протоколу), прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради;

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (завантажити)

в разі самовисунення:

– заява  (завантажити);

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»  (завантажити);

– бланк підписів не менш ніж 15 молодих жителів громади (14-35 років) в підтримку кандидата на членство в молодіжній раді за формою, визначеною ініціативною групою  (завантажити)

Якщо ти внутрішньо переміщена особа, то необхідно додати довідку, яка це підтверджує.

 

Термін подання документів: до 10 серпня 2023 р.  (крім вихідних днів), до старостатів Великоандрусівської ТГ

.

Відповідальні особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до молодіжної ради: Лащенко Вікторія (моб. тел. 097 933 14 14). та Колісник Анастасія (моб. тел.. 098 295 41 39).

 

Склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Заява самовисування

Бланк підписів

заява

біографічна довідка