ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення з питання перейменування об’єктів топонімії (вулиць та провулків) на території населених пунктів Великоандрусівської територіальної громади в рамках процесу деколонізації відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»

 

Організатор громадського обговорення: відділ комунальної власності,ЖКГ, містобудування та архітектури Великоандрусівської сільської ради.

Мета громадського обговорення: Врахування пропозицій мешканців сіл Великоандрусівської територіальної громади щодо присвоєння нових назв  вулицям та провулкам  на території населених пунктів Великоандрусівської територіальної громади відповідно до положень Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

ПЕРЕЛІК ОБ’ЄКТІВ ТОПОНІМІЇ ВЕЛИКОАНДРУСІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ,  

 ЗАПРОПОНАВАНИХ ДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ В РАМКАХ ПРОЦЕСУ ДЕКОЛОНІЗАЦІЇ

Назва населеного пункту

Вулиця запропонована до перейменування

с.Подорожнє

провулок Матросова

вулиця Пушкіна

вулиця Суворова

вулиця Чкалова

с.Нагірне

вулиця Перше Травня

 

с.Велика Андрусівка

вулиця Гагаріна

вулиця Мічуріна

вулиця Першотравнева

вулиця Пушкіна

с.Калантаїв

провулок Кутузова

с.Микільське

вулиця Матросова

вулиця Першотравнева

 

с.Золотарівка

вулиця 40 років Перемоги

с.Глинськ

вулиця Гагаріна

вулиця Пушкіна

вулиця Чкалова

с.Семигір’я

вулиця Першотравнева

с.Григорівка

вулиця 40 років перемоги

с.Сніжкове

вулиця Кутузова

вулиця Чкалова

с.Захарівка

вулиця Гагаріна

с.Іванівка

вулиця Гагаріна

вулиця Першотравнева

 

Громадське обговорення з питання перейменування вулиць та провулків буде проведено з мешканцями  безпосередньо в населених пунктах , на вулицях та провулках, які пропонуються до перейменування, до 26.01.2024 року.

Пропозиції також приймаються на електронну адресу obgovorenya1@ukr.netіз зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає (анонімні пропозиції не розглядаються) до 26.01.2024 року.

Консультації можна отримати у відділі комунальної власності, ЖКГ, містобудування та архітектури за адресою:с.Григорівка,вул.Центральна,36

(другий поверх), тел.+380983759568

Відповідальна особа : Ратієва Віта

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Великоандрусівської територіальної громади.