Фото без опису

Процес реінтеграції військовослужбовців та ветеранів війни до мирного життя в Україні має відбуватися з врахуванням усіх належних потреб військової людини. Уже зараз потрібно докладати значних зусиль у розробку сучасної дієвої системи переходу з військової служби до цивільного життя. 
              Для визначення сучасних і дієвих інструментів допомоги ветеранам війни, членам їхніх родин, захисникам і захисницям України та для успішної їх самореалізації після повернення до мирного життя потрібно провести оцінку потреб. Одним із видів збору інформації є дане онлайн-опитування. 
           Будь ласка, уважно прочитайте кожне запитання та поставте відповідну позначку поруч з обраним варіантом відповіді. Анкета є анонімною, а її результати будуть використані тільки в узагальненому вигляді.
             Дякуємо вам за те, що Ви захищали і зараз захищаєте Україну, за Вашусилу, мужність, витривалість та патріотизм. Вдячні Вам за жертовну боротьбу за незалежність нашої країни!
            Анкета розроблена: кропивницьким волонтерським штабом Krop:hub, ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького» та Обласним ресурсним центром з питань допомоги учасникам АТО та ВПО. Доступ до анкети за посиланням.