Фото без опису

   В часи великої біди, яку принесли на нашу землю російські війська, гонимі хворобливими амбіціями свого лідера, народ України згуртовується задля допомоги постраждалим та захисту своєї Батьківщини. Кожен свідомий громадянин, кожний підприємець, кожна фірма, в міру своїх можливостей, намагається допомагати ЗСУ та людям, які через війну були змушені залишити свої оселі та отримати статус внутрішньо переміщених осіб. Не залишилася осторонь і Великоандрусівська громада, яка за час війни прийняла більше 900 переміщених осіб на своїй території. Мешканці громади постійно допомагають та підтримують тимчасово проживаючих громадян.
 Активну роль у вирішенні проблем переміщених осіб взяло на себе керівництво громади, в особі Великоандрусівського сільського голови, Аріфа Тофіковича Різаєва та секретаря сільської ради, Яни Володимирівни Білошапки. Саме за їхнього сприяння, відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Великоандрусівської сільської ради, 07 червня було отримано вантаж гуманітарної допомоги з продуктових наборів та дитячого одягу в місті Олександрія. Цей вантаж найближчим часом буде розподілено між внутрішньо переміщеними особами, які зареєстровані на території нашої громади.
  Величезну подяку громада висловлює працівникам логістичного центру на території митного контролю в Олександрії, громадській організації «НМОТЦ «Журавель»» та особисто приватній особі-підприємцю Світлані Семенівні Квітці, участі якої в отриманні подібного вантажу нашою громадою важко переоцінити. Щирі слова подяки, також отримують водії вантажної машини: Кучеренко Віктор Вікторович та Павлов Сергій Анатолійович, які зголосилися на допомогу та чітко і професійно виконали доставку вантажу до нашої громади.
  До уваги внутрішньо переміщених осіб нашої громади, продуктові набори можна отримати в приміщеннях старостатів за місцем вашої тимчасової реєстрації, починаючи з 12 години 8 червня. Прохання при собі мати паспорт та довідку ВПО.